filip wolterj

demo

Werkwijze

Onze werkwijze is te typeren met enkele woorden: persoonlijk, flexibel, netjes, verzorgd, betaalbaar en op maat.

Allereerst is er een persoonlijk gesprek, waarbij wensen en mogelijkheden zullen worden besproken met betrekking tot uw project. Uit dit gesprek vloeit een schriftelijke offerte voort die bestaat uit een duidelijke werkbeschrijving en een gespecificeerd kostenoverzicht. Als u de offerte heeft bekeken, dan volgt een tweede gesprek, waarbij eventuele vragen beantwoord worden en eventuele onduidelijkheden worden verduidelijkt. De offerte wordt na dit tweede gesprek eventueel nog aangepast. Als beide partijen tevreden zijn met de offerte wordt deze getekend, en is het project begonnen. Het werk wordt ingepland, de materialen worden besteld, en op de met u afgesproken tijd zal het werk uitgevoerd worden. Als het project klaar is, zal het opgeleverd worden. En tenslotte zal de facturering plaatsvinden.

Offerte aanvragen

U kunt contact met ons opnemen, waarna wij een afspraak met u maken om bij u langs komen om het werk te bekijken. Dan nemen we ter plekke alles rustig met u door, zodat we u gelijk kunnen adviseren omtrent de mogelijkheden en te maken keuzes bij uw project. U kunt tijdens dit gesprek natuurlijk al uw wensen uitspreken. Graag zelfs! Alleen dan kunnen wij een precies beeld vormen van hoe/wat u zou willen. Vervolgens gaan wij aan de hand van dit gesprek voor u uitzoeken wat de kosten worden van uw project. U krijgt van ons een duidelijke offerte, bestaande uit een werkomschrijving en een gespecificeerd kostenoverzicht. Wij streven naar transparantie, en staan altijd open voor al uw vragen. Mochten er na onze offerte nog onduidelijkheden of aanvullingen zijn, dan kunt u dat altijd aangeven. Wij zijn wij ten alle tijden bereid om nogmaals met u om tafel te gaan.

Contact

Heb je nog vragen, lees dan hieronder onze contact informatie.

U kunt bellen of E-mailen. Als u uw naam en telefoonnummer achterlaat, en aangeeft wanneer we terug mogen bellen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

We komen natuurlijk ook graag langs om alle mogelijkheden voor uw project eens in duidelijke taal op een rijtje te zetten en voor te rekenen.

Filip Woltjer Timmerwerken 

Fivelstraat 15 
9791 LM Ten Boer

Telefoon: 050 - 853 96 28  |  Mobiel: 06 - 307 355 08
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

KvK: 52736644
BTW: NL002153421B78

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief